FEMIBION food supplements

FEMIBION has developed supplements for the special phases of pregnancy, from before conceiving to the end of breastfeeding.  FEMIBION food supplements provide well chosen nutrients that, used as a complement to a balanced and varied diet, can support the mom and the baby during this special and exciting time.

23 полезни съвета от една майка за всички, които имат желание за бебе

Когато се появи бебето, нищо вече не е същото като преди. За да използваш оставащото време докато този момент настъпи, те призоваваме да се възползваш от съветите на една мама.

„Скъпи бъдещи родители,

В началото искам да ви кажа, че нямате абсолютно никаква представа какво ви предстои.

Харесва ми да бъда майка. Наистина. Моите три сладки деца ми дават причина да се гордея и да се усмихвам-в моментите в които не ме боли главата и не преживявам нервен срив, разбира се! Обожавам да бъда „мама“. Не мога да се наситя на малките целувчици и прегръдките (дори и когато те са придружени от „олигавяне“). Обожавам да наблюдавам как съзнанието им расте, как стават по-интелигентни и се превръщат в стойностни хора. Това е предизвикателство и щастие в едно.

Колкото и да обичам децата си и това да съм родител обаче, понякога ми липсва времето, в което трябваше да се грижа единствено и само за себе си. Ако някой някога Ви каже, че животът не се променя с появата на детето- лъже!

Ако трябва да сме напълно искрени, всичко се променя. Наистина всичко! От начина на мислене до отношенията с хората около мен. Всяко решение което взимаш, дали свързано с работата ти, с храненето ти, всичко придобива един нов фокус. Всичко изглежда много по-значимо, всеки дребен шрифт „тежи“ повече на мястото си.

Налудничавото в случая е, че започваш този нов живот с нетърпение и без притеснения, въпреки, че тотално те променя. Наистина от време на време ще си спомняш за живота преди появата на бебето. Но никога няма да искаш да го промениш.

За това преди животът ти да се промени напълно, ето  няколко съвета за бъдещи родители. Това е списък с малките радости, на които задължително трябва да се насладиш, докато можеш. След няколко седмици, месеци или години, всички тези блаженства рязко ще изчезнат от живота ти:

 1. По средата на деня изгледай един филм.
 2. Слушай рок музика или хип-хоп (или каквато музика харесваш) много силно в колата си.
 3. Храни се в ресторант, който няма картофено пюре или спагети с доматен сос в менюто си.
 4. Поспи си докато се возиш във влака или метрото.
 5. Излез след 21:00ч.
 6. Използвай телефона, таблета или който и да е електронен уред без да се налага да го криеш.
 7. Използвай израза „мамка му“ когато и където си поискаш.
 8. Излез от вкъщи само с портмоне и ключове (и нищо друго).
 9. Прочети хубава книга.
 10. Използвай свободното си време след работа (да си родител означава да си на работа 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата).
 11. Прави секс по средата на деня.
 12. Прави секс.
 13. Когато пресичаш улицата, мисли само за себе си (после ще бъдеш обсебена от задачата детето ти да стигне невредимо от другата страна на улицата).
 14. Поддържай отношения с приятели, които нямат деца.
 15. Яж сладки неща докато е светло навън, и то не така, сякаш са нещо забранено.
 16. Използвай чадъра си само за себе си.
 17. Бъди „болна“ и прекарай целия ден в леглото.
 18. Гледай каквото поискаш по телевизията.
 19. Носи бели дрехи.
 20. Отиди до тоалетната и затвори вратата.
 21. Прекарайте целия уикенд сгушени на дивана и гледайте любимите си сериали.
 22. Наслаждавай се на факта, че все още не ти се налага да се занимаваш с телесните течности на друго човешко същество.
 23. Пазарувай за по-малко от един час.