FEMIBION food supplements

FEMIBION has developed supplements for the special phases of pregnancy, from before conceiving to the end of breastfeeding.  FEMIBION food supplements provide well chosen nutrients that, used as a complement to a balanced and varied diet, can support the mom and the baby during this special and exciting time.

Планирам да забременея, но още не искам колегите ми да разбират.

След като започнете активно да работите за бебе, е възможно да се чувствате сякаш целия свят знае вашата тайна. Всъщност хората рядко са толкова наблюдателни, колкото смятате. Все пак си заслужава да имате няколко готови отговора за всеки случай. Ето няколко начина как да отвлечете вниманието на вашите по-любопитни колеги:

Защо спря да пиеш?
Ако някой забележи, че изведнъж сте започнали да избягвате алкохола, просто кажете, че се подлагате на детоксикация. Това е самата истина! Ако става въпрос за голямо фирмено събитие, от което не можете да се измъкнете, отидете с колата и имате идеалното оправдание.
Защо избягваш кофеина?
Ако има един издайнически признак, че се опитвате да забременеете, това вероятно е преминаването на безкофеиново кафе. Ако някой попита, кажете, че напоследък имате проблеми със съня, затова спирате временно еспресото, за да видите дали това ще помогне.
Сменете темата
Ако на работа стане въпрос за бебета, говорете уклончиво. Всичко, което трябва да кажете е „Надявам се някой ден да стана майка“. Друг вариант изцяло да избегнете разговора е бързо да смените темата с „Уау! Блузата ти е страхотна, нова ли е?“ Белите лъжи също са допустими. След като колегите ви разберат, че сте бременна – а вие ще съобщите новината в удобен за вас момент – те напълно ще разберат нуждата ви за поверителност.
Не се чувствайте под натиск
Работодателят няма право по закон да пита за вашите планове за деца. Така че не се чувствайте задължена да отговаряте честно, дори когато ви питат директно. Дори не сте задължена да уведомявате работодателя за бременността до X седмици преди термина – какво ще решите да правите дотогава зависи изцяло от вас.
Бъдете гъвкава
Няма как да разберете кога ще забременеете, затова не оставяйте бъдещето да диктува плановете ви за настоящето. Няма никакъв проблем да се заемете с вълнуващи нови проекти или да приемете повишение – ще се фокусирате върху бременността, когато дойде моментът за това.