FEMIBION food supplements

FEMIBION has developed supplements for the special phases of pregnancy, from before conceiving to the end of breastfeeding.  FEMIBION food supplements provide well chosen nutrients that, used as a complement to a balanced and varied diet, can support the mom and the baby during this special and exciting time.

Какво да правим, когато натоварените ни графици ни пречат да прекарваме време заедно?

Правенето на бебе не е толкова еднозначно, колкото изглежда. Ако вашият партньор пътува много по работа или двамата сте уморени, може да е направо невъзможно. Ето как да синхронизирате графиците си.

Поглезете се

Ако се чувствате стресирана, едва ли ви е до секс. Отделете време за почивка, независимо дали ще се разходите навън, или ще почетете хубава книга. Колкото по-отпочинала се чувствате, толкова по-вероятно е да искате физически контакт с партньора си.  

Спортувайте

Поддържането на добра форма ще ви помогне да се чувствате по-позитивно настроени към тялото си, да не говорим, че ще ви даде повече енергия за секс. Всъщност изследванията показват, че редовното посещение на фитнес залата може дори да помогне на либидото ви.

Планирайте почивка за правене на бебе

Почивката може да е нещото, от което се нуждаете, за да заздравите връзката с вашия партньор. Времето надалеч от работата и другите ангажименти ще ви разтовари, за да мислите за далеч по-забавни неща.

Опитайте нещо ново

Ако сексът започва да става рутина, е време да внесете разнообразие. Седнете заедно и направете списък с трите неща, които всеки от вас иска да опита в леглото. Това ще ви помогне да се видите в нова светлина и да възобнови интереса към спалнята.

Не правете секс по задължение

Опитайте се да не се увличате прекалено много в следенето на овулацията и периодите на фертилност. Въпреки че познаването на цикъла е важно, изследванията показват, че при двойките, които правят редовно секс през целия месец, има по-голяма вероятност за зачеване, отколкото при двойките, които го планират само около периода на фертилност. Фокусирайте се върху партньора си, вместо върху бебетата, и интимността ще е много по-секси и по-спонтанна.