FEMIBION food supplements

FEMIBION has developed supplements for the special phases of pregnancy, from before conceiving to the end of breastfeeding.  FEMIBION food supplements provide well chosen nutrients that, used as a complement to a balanced and varied diet, can support the mom and the baby during this special and exciting time.

Трябва ли да променя начина си на обличане, след като съм майка?

Въпреки че няма причина напълно да се разделите с начина си на обличане преди бременността, е вероятно клиновете и много от другите еластични дрехи, които сте носили при бременност, да продължат да са ваши най-добри приятели за известен период. Освен ако не сте холивудска звезда, може да ви отнеме почти една година, за да отслабнете, така че не очаквайте незабавно да се качите на високи токове и да обуете впити джинси.

Колко ще се промени всекидневният ви стил зависи от това дали сте носили клинове преди, или никой не ви е виждал без чифт обувки Manolo Blahnik и грим.

Дори ако отново се върнете на работа, вероятно ще искате да адаптирате външния си вид за прекарване на времето с бебето ви и други майки. Това се дължи отчасти на практически съображения – високите токчета изглеждат странно в парка и блузите, които са само за химическо чистене, не си пасват добре с новородените – а също така, защото вероятно ще отделяте по-малко време на външния си вид.

Въпреки това да сте нова майка не означава, че трябва да се разделите изцяло със стария си стил и със сигурност не е необходимо да изглеждате старомодна. Можете да бъдете колкото модерна искате за специалните излизания, като същевременно се възползвате от достатъчното страхотни и функционални дрехи през деня. Опитайте тези съвети за стила, които ще ви помогнат през първите няколко месеца.

• Помолете вашия фризьор да ви посочи начини да адаптирате настоящата си прическа, така че да е по-лесна за поддържане, например оформяне на косата в кок или добавяне на слоеве и гел за коса към късата прическа за по-безпроблемно оформяне.

• Обмислете дали да не боядисате веждите и миглите си, когато боядисвате косата си, за да намалите времето за гримиране.

• Опитайте оформящо бельо, за да влезете в дрехите си преди бременността.

• Уверете се, че дрехите, които носите около бебето, могат да се перат в пералня и предпочитайте блузите с цветни мотиви, които помагат за замаскиране на петната.

• Предпочитайте блузи и рокли, които отвличат внимание от корема ви, и ги съчетавайте с вталени панталони или клинове, за да изглеждате по-елегантно.

• Използвайте аксесоари като обици, големи колиета или шалове, за да отвлечете внимание от частите, които не искате да подчертавате.