FEMIBION food supplements

FEMIBION has developed supplements for the special phases of pregnancy, from before conceiving to the end of breastfeeding.  FEMIBION food supplements provide well chosen nutrients that, used as a complement to a balanced and varied diet, can support the mom and the baby during this special and exciting time.

Как да изглеждате стилно по време на бременност с малък бюджет

• Използвайте аксесоари, за да успеете да носите дрехите отпреди бременността възможно най-дълго. Това включва удължители за талия, които ще ви помогнат да закопчавате панталони, поли и якета. Също така подкрепящият колан дискретно ще покрие растящата средна част на тялото и ще държи дрехите на място, като същевременно подкрепя гърба и корема.

• Инвестирайте в няколко основни вида облекла, подходящи за бременни, като клинове, джинси за бременни и дълги, свободни блузи и жилетки. Предпочитайте черния, белия или неутралния цвят, което ще позволи да съчетавате дрехите по-лесно. 

• Избирайте стреч тъканите, които ще подчертаят корема и след раждане на бебето ще се свият отново.

• Избирайте комфортни, меки, подкрепящи материи, които не дразнят кожата – това става много важно с наедряването.

• Планирайте предварително. Избирайте панталони или поли с регулируеми талии, за да не се налага да продължите да купувате дрехи с нарастване на корема. Също така е добра идея да инвестирате в няколко рокли за удобство в областта на талията.

• Уверете се, че носите удобен сутиен за бременни – правилната подкрепа е особено важна по време на бременността, когато се развиват млечните канали.

• Попитайте вашите приятелки, които вече са раждали, дали имат дрехи за бременни, които може да вземете назаем, следете продажбите на почти неупотребявани дрехи за бременни или се регистрирайте в уебсайтове, организиращи „тайни“ разпродажби или в страниците на вашите любими марки в социалните медии за известия за намаления.

• Ако се нуждаете от нещо за еднократно специално събитие към края на бременността, обмислете дали да не вземете под наем, вместо да купите нещо, което никога няма да носите отново.