FEMIBION food supplements

FEMIBION has developed supplements for the special phases of pregnancy, from before conceiving to the end of breastfeeding.  FEMIBION food supplements provide well chosen nutrients that, used as a complement to a balanced and varied diet, can support the mom and the baby during this special and exciting time.

Кажете „не” на стреса

 

Бременността е период на много емоции. Колкото и вълнуващи да са трепетите около появата на малкото човече, понякога тревогите взимат превес. Вижте как да контролирате напрежението, оставяйки в съзнанието си единствено радостта от срещата с детето ви.

 

Ангажирайте съзнанието си

 

Един от най-сигурните начини за борба със стреса е занимаването с дейност, която ви носи радост. Спорт, хоби, изкуство – намерете поле за изява на талантите си и се усъвършенствайте.

 

 

Възползвайте се от даровете на природата

 

Природните масла подобряват настроението. Когато усетите аромата им, постъпва сигнал до обонятелния център на мозъка, до който се намира и системата, управляваща емоциите ни. Те влияят на нивото на хормоните, работата на нервната и дихателната система, както и на системата на кръвообращението. Затова винаги носете със себе си любимо ухание.

 

Общувайте

 

За да победите стреса, не се лишавайте от срещите с приятели. Разговорите ще ви ободрят, а и ще почувствате подкрепата им.

 

Грижете се за себе си

 

От съществено значение за доброто ви настроение са балансираното меню и разумният спорт. Набавяйте си ценни хранителни вещества, движете се и се стремете да подарявате на тялото и душата си само прекрасни мигове. Не забравяйте и приема на витамини и минерали, които ще дадат на вас и растящото в утробата ви бебче здраве и сила.