FEMIBION food supplements

FEMIBION has developed supplements for the special phases of pregnancy, from before conceiving to the end of breastfeeding.  FEMIBION food supplements provide well chosen nutrients that, used as a complement to a balanced and varied diet, can support the mom and the baby during this special and exciting time.

Бременност и професионален живот – вашият нов работен гардероб

Работният гардероб поставя достатъчно предизвикателства и без да се налага да взимате предвид растящия корем. За щастие повечето марки, осигуряващи облекла за бременни, вече произвеждат и работно облекло, така че да изглеждате по професионален начин през този период. Ето как да се обличате през следващите девет месеца в офиса

Запасете се с дрехи за бременни

През първите три месеца на бременността вероятно може да носите нормалните си работни дрехи, избирайки по-широки блузи и панталони. Разширителите за ципове и копчета ще ви позволят да разширите дрехите си за няколко седмици във фазата, в която коремът ви едва се забелязва.

Обличайте се, за да впечатлявате

Дните, в които жените носеха широки рокли с панделки, за да отвлекат вниманието от корема си, безвъзвратно отминаха. Прилепната рокля от мек трикотаж ще се разширява заедно с корема и ще създаде изчистен, професионален силует, като преди всичко е комфортна. Инвестирайте в професионално изглеждаща рокля от по-скъпа марка и тя ще ви позволи да останете стилна през следващите девет месеца.

Създайте по-официален силует

Прибавете вталено сако към роклите от мек трикотаж, за да създадете по-официален силует. Официална туника над черните, прилепнали панталони за бременни е друг начин да работите в комфорт, но същевременно да сте шик. 

Грижете се за краката си

По време на бременността може да започнете да носите поне половин размер нагоре, затова обувките с връзки (brogue) или ботите с ластик (Chelsea) (и двата вида много модерни в момента) са добра възможност – особено за дълги пътувания. Пристрастените към високи токчета може да загубят равновесие с нарастване на корема, затова за предпочитане са по-здравите, средно високи токчета.  

Не харчете спестяванията си

Не е нужно да похарчите голяма сума за дрехи за бременни. Все пак ще ги носите само през следващите девет месеца. Повечето марки предлагат страхотни дрехи за бременни на разумни цени.

Възползвайте се максимално от аксесоарите

Дори в момента да не успявате да се поберете в дрехите по последна мода, можете да изглеждате актуално с нова кожена чанта или по-екстравагантно бижу. Поглезете се!